Plan- og bygningsloven er på topplisten over Norges mest søkte lover. Hver dag. Hele året.  Loven er den viktigste enkeltloven om fast eiendom, og i samspill med andre lover sentral i rettsspørsmål om fast eiendom.

Planogbygningsrett.no er en uavhengig jussblogg som tar opp juridiske temaer om fast eiendom. Individuelle spørsmål og henvendelser blir ikke besvart.

 

Undervisning og kurs - For deg som vil spisse kompetansen på aktuelle og praktiske temaer innen eiendomsjuss, sjekk ut kurssiden

MR, compr.JPG

Utdannet jurist (cand. jur)  fra Universitetet i Oslo (1995),  advokatbevilling (1997), doktorgrad i rettsvitenskap (PhD) Universitetet i Oslo (2012).

 

Jeg har i en årrekke undervist i eiendomsjus, vært fagansvarlig for fast eiendoms rettsforhold i Store norske leksikon, og har som faglitterær forfatter skrevet juridiske fagbøker, artikler og digitale lovkommentarer. 

I dag driver jeg primært med undervisning innen eiendomsjuridiske temaer, med foredrag og workshops for universiteter og høyskoler, kommuner eiendomsutviklere, arkitekt- og entreprenørvirksomheter mv. 

- Marianne Reusch -

Den lille