Plan- og bygningsloven er på topplisten over Norges mest søkte lover. Hver dag. Hele året.  Loven er den viktigste enkeltloven om fast eiendom, og i samspill med andre lover sentral i rettsspørsmål om fast eiendom.

Planogbygningsrett.no skrives med tanke på profesjonelle aktører: advokater, byggebransjen, eiendomsmeglere, arkitekter, ingeniører, rådgivere og saksbehandlere. Men alle er selvfølgelig hjertelig velkomne som lesere! Kanskje du finner svar på ditt spørsmål - eller får inspirasjon til å lære mer.

Snart kommer det en helt ny undervisningspakke her - for deg som vil spisse kompetansen på aktuelle og praktiske temaer innen eiendomsjuss. Følg med! 

Utdannet jurist fra Universitetet i Oslo (1995),  doktorgrad i rettsvitenskap (PhD) samme sted (2012). Stikkord fra karrieren: Dommerfullmektig på Sørumsand og i Oslo, konstituert Tingrettsdommer i Nord-Trøndelag, advokat hos advokatfirmaet Ness Lundin , universitetsstipendiat ved Institutt for privatrett,  juridisk fakultet i Oslo.  Fra 2012  primært undervisning innen eiendomsjuridiske temaer, reiser over hele landet med foredrag på universiteter og høyskoler, på seminarer, fagsamlinger, etterutdanningsprogram og mye mer.

Som faglitterær forfatter har jeg skrevet blant annet "Retten er satt" sammen med Christian Reusch, "Allemannsretten - friluftslivets rettsgrunnlag" (2012), "Friluftsloven med kommentarer" (2016), og "Plan- og bygningsretten i et nøtteskall" (2019).  Videre har jeg vært fagansvarlig for fast eiendoms rettsforhold i Store norske leksikon. Fra 2012 til 2018 drev jeg nettstedet allemannsretten.no.

- Marianne Reusch -

Den lille

Vil du høre fra oss?

planogbygniningsrett.no

Kommentarer og formidling av fagstoff om eiendomsjuss. 

Få varsel når det kommer noe nytt! 

Eller 

Følg via RSS

© 2023 by FEEDs & GRIDs. Proudly created with Wix.com