Plan- og bygningsloven er på topplisten over Norges mest søkte lover. Hver dag. Hele året.  Loven er den viktigste enkeltloven om fast eiendom, og i samspill med andre lover sentral i rettsspørsmål om fast eiendom.

Planogbygningsrett.no skrives med tanke på profesjonelle aktører: advokater, byggebransjen, eiendomsmeglere, arkitekter, ingeniører, rådgivere og saksbehandlere. Men alle er selvfølgelig hjertelig velkomne som lesere! Kanskje du finner svar på ditt spørsmål - eller får inspirasjon til å lære mer.

Snart kommer det en helt ny undervisningspakke her - for deg som vil spisse kompetansen på aktuelle og praktiske temaer innen eiendomsjuss. Følg med! 

Master cand. jur. fra Universitetet i Oslo (1995),  advokatbevilling (1997), doktorgrad i rettsvitenskap (PhD) Universitetet i Oslo (2012).

 

Jeg har i en årrekke undervist i eiendomsjus, og har som faglitterær forfatter skrevet juridiske fagbøker, artikler og digitale lovkommentarer innen fast eiendoms rettsforhold., herunder "Allemannsretten - friluftslivets rettsgrunnlag" (2012), "Friluftsloven med kommentarer" (2016), og "Plan- og bygningsretten i et nøtteskall" (2019).  

Tidligere har jeg arbeidet som dommerfullmektig, tingrettsdommer, advokat, universitetsstipendiat, og vært fagansvarlig for fast eiendoms rettsforhold i Store norske leksikon.

Fra 2012: egen virksomhet, primært undervisning innen eiendomsjuridiske temaer, med foredrag og workshops for universiteter og høyskoler, kommuner eiendomsutviklere, arkitekt- og entreprenørvirksomheter mv. 

 Frem til 2018 drev jeg nettstedet allemannsretten.no.

- Marianne Reusch -

Den lille

Vil du høre fra oss?

planogbygniningsrett.no

Kommentarer og formidling av fagstoff om eiendomsjuss. 

Få varsel når det kommer noe nytt! 

eller 

Følg via RSS

© 2023 by FEEDs & GRIDs. Proudly created with Wix.com