Søk
  • Marianne Reusch

Nye kurs og workshops

Oppdatert: jan. 18

FULLTEGNET. Nye kurs legges ut etter påske.


Start 2021 med å gi deg selv et kompetanseløft. Er du klar for å gå løs på de vanskeligste sakene i skuffen? Sakene som har gått i lås, - der alle har gitt opp? Eller er tiden inne for å ta kontroll på den voksende køen av uløste oppgaver? Lang saksbehandlingstid er en tap-tap situasjon, med ulemper og kostnader for alle parter.

Solen går opp for nye muligheter i 2021.

Digitale kurs og workshops for første kvartal 2021 er tilgjengelig nå. (Vær rask. Begrenset antall).


Det er mange teknikker for å arbeide lettere, raskere og mer treffsikkert med bygge-, eiendoms- og arealsaker, uansett hvilken rolle man har i prosessen. Oppsummert handler det om å bli mer komfortabel med å navigere gjennom lovgivning, forskrifter, og praksis, om å forstå og benytte de forhandlingsmulighetene som finnes. Det handler om å bli trygg på når man skal handle raskt, og når man bør ta seg tid, samt om å lære seg hvilke juridiske verktøy som er mest nyttige for akkurat den oppgaven som skal løses.


Kursene jeg holder i vårsemesteret fokuserer på disse temaområdene:

  • Vanskelige saker - analyseverktøy for å komme videre når saken har gått i lås.

  • Kortere saksbehandlingstid - Hvordan løse flere saker, på tilgjengelig tid, med eksisterende ressurser.

Plan- og bygningsloven er Norges nest mest søkte lov hver eneste dag (på plassen etter folketrygdloven). Mange er interessert i - og berørt av - dette fagfeltet. Når du som jobber med dette tar nye steg for å heve kvaliteten på ditt arbeid, vil det høyst sannsynlig være til nytte og glede for mange andre.


Uansett hvordan du tar tak i utfordringen, ved å lese, utveksle erfaringer med kolleger, ta kurs og etterutdanning, eller gå frem på andre måter, her er min oppfordring: Sett deg et mål om å heve kompetansen et knepp eller to i 2021. 😊


Lykke til!124 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vil du høre fra oss?

planogbygniningsrett.no

Kommentarer og formidling av fagstoff om eiendomsjuss. 

Få varsel når det kommer noe nytt! 

eller 

Følg via RSS

© 2023 by FEEDs & GRIDs. Proudly created with Wix.com